Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat sambata ca programul de guvernare implementat de social-democrati deranjeaza, iar adversarii politici ai formatiunii, "care sunt, mare parte dintre ei, si ai tarii", fac orice le sta in putinta pentru a-l bloca.

"Imi aduceam aminte, sunt cred ca trei ani, cand tot aici, in aceasta sala, probabil, cu majoritatea dintre dumneavoastra ne-am intalnit si am vorbit despre ceea ce vrem sa facem pentru Romania, pentru Snagov, si 2016 a fost un an bun pentru Romania, pentru ca prin votul romanilor s-a format un guvern, dupa care, mai multe guverne, dar cel mai important lucru este ca s-a votat un program de guvernare cum Romania nu a mai avut. Un program de guvernare care deranjeaza si care ii face pe adversarii nostri politici, care sunt, mare parte dintre ei, adversarii acestei tari, sa faca orice le sta in putinta pentru a-l bloca. Nu sunt inventii, sunt actiuni, afirmatii, pe care le vedeti aproape in fiecare zi la televizor", a precizat Liviu Dragnea, prezent la Conferinta extraordinara de alegeri a Organizatiei PSD Ilfov, potrivit Agerpres.

Liderul social-democratilor a reluat criticile la adresa presedintelui Klaus Iohannis pe tema intarzierii promulgarii Legii bugetului de stat pe anul 2019.

"Ieri, presedintele care se ineaca, constat azi ca ii e lene sa si vorbeasca, a semnat bugetul Romaniei. Eu nu stiu cum a reusit el sa il semneze, adica sa faci un asemenea efort sa iei un stilou sa il semnezi iti trebuie mult sa te gandesti. Putea sa il semneze de acum o luna si milioane de copii romani ar fi beneficiat de alocatii mai mari de la 1 martie, deja, la ora asta, primarii din toate localitatile din Romania ar fi inceput sa lucreze pe programele care sunt finantate prin acest buget, programele din sanatate ar fi inceput sa functioneze, pentru ca prin acest buget noi am alocat 7,3 miliarde de lei in plus fata de anul trecut la Sanatate - este cea mai mare suma alocata vreodata pentru Sanatate in Romania. Sunt milioane de copii, milioane de romani care vor beneficia de un acces la Sanatate mult mai bun", a afirmat Dragnea.

El a adaugat ca, urmare a bugetului de stat pentru 2019, milioane de romani vor beneficia de conditii de viata mai bune "prin programele de dezvoltare pe care le finantam".

"Incercam de ieri, de cand acest "lenes" a aprobat bugetul, este disponibil Fondul de Dezvoltare si Investitii, accesibil pentru autoritatile locale, in valoare de 10 miliarde de euro, unde puteti depune proiecte doar prezentand autorizatia de construire sau, daca Guvernul va completa ordonanta respectiva, sa se poata depune documente pentru reparatii si intretinere curenta. Bani sunt, vointa politica este", a sustinut Liviu Dragnea.

Presedintele PSD i-a indemnat pe social-democratii ilfoveni sa vorbeasca despre toate masurile adoptate de Guvern, pentru ca este vorba despre un program care a dat rezultate.

"Noi ne luptam cu o masinarie infernala de manipulare, care nici macar nu e construita in Romania. Singura noastra arma este cuvantul si adevarul si va rog sa folositi lucrurile astea", a punctat Liviu Dragnea.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri