Liderii PSD au decis, in cadrul reuniunii CEX, sa il inlocuiasca pe Mihai Fifor din calitatea de sef de campanie la alegerile prezidentiale, iar Teodorovici ar urma sa se retraga, de asemenea, din prima linie, noteaza Hotnews.ro.

In cadrul discutiilor CEX, Marcel Ciolacu a cerut demisia lui Fifor din functia de secretar general, dar Dancila i-a luat apararea si nu a vrut sa supuna votului acest lucru. Claudiu Manda l-a propus pe Paul Stanescu pentru functia de secretar general al PSD, dar acesta ar fi refuzat spunand ca "fara un vot oficial si statutar al colegilor nu face astfel de lucruri". Campania electorala va fi coordonata de vicepesedintii pe regiuni, au declarat surse din cadrul partidului pentru Hotnews.ro.

In plus, deputatii PSD Marius Bota, Gabriel Petrea si senatorul Ioan Talpos, care au votat la motiune, au fost exclusi din PSD.

In cadrul CEX, liderii au stabilit ca nu vor colabora cu ProRomania la nivelul Parlamentului si isi mentin decizia de a nu merge la consultarile stabilite de presedintele Klaus Iohannis.

Dupa intalnirea informala cu Ciolacu, Stanescu si Oprisan, Viorica Dancila a declarat ca nu renunta la functia de sef al PSD, chiar daca exista si social-democrati nemultumiti de actiunile sale. Aceasta a afirmat ca va avea loc un congres dupa alegerile prezidentiale.

„Suntem o echipa unita si vom merge inainte. Puterea nu se cedeaza, puterea se castiga, noi am vrut sa punem in practica programul de guvernare, chiar daca stiam ca poate pierdem. Dupa alegerile prezidentiale probabil va avea loc un congres. Nu este o problema organizarea unui congres, dar dupa alegerile prezidentiale, pentru ca la ora 12.00 noaptea se intra in campanie, nu avem timp de congres”, a raspuns Viorica Dancila, intrebata daca ia in calcul retragerea de la conducerea PSD.

Sursa foto: Facebook Fifor Mihai

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri