Procurorii DNA au cerut la PSD detalii despre vacanțele exotice în care fostul președinte al partidului, Liviu Dragnea, a fost alături de iubita sa, Irina Tănase, anunță Antena 3. Procurorii au cerut detalii despre modul în care au fost decontate cheltuielile fostului lider PSD și ale suitei sale din fondurile partidului, dat fiind că partidele primesc finanțare de la bugetul de stat, scrie G4Media.ro.

Potrivit News.ro, DNA a cerut printr-o adresă oficială informaţii de la PSD, pentru afla dacă în perioada 2018-2019 partidul a organizat “evenimente cu caracter politic” în destinaţii exotice precum Indonezia, Bali, Republica Dominicană, Punta Cana şi Doha.

În adresa transmisă de DNA la PSD sunt nominalizate mai multe persoane care ar fi mers în deplasări alături de Liviu Dragnea pe banii partidului: Adrian Mladinoiu (fostul său aghiotant), Irina Tănase (partenera de viaţă), Mircea Drăghici ( fostul trezorier al PSD), aflat acum în închisoare pentru utilizarea fondurilor PSD în interes personal. Potrivit Antena 3, printre cei care ar fi mers cu Dragnea în excursii externe pe banii partidului s-ar fi numărat și o prietenă a concubinei sale, Irina Tănase.

Citește materialul integral pe G4Media.ro.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri