Premierul Marcel Ciolacu a declarat că preşedintele Klaus Iohannis are şanse să devină secretar general al NATO, iar România merită să fie reprezentată la un asemenea nivel.

Ciolacu a fost întrebat, după şedinţa Consiliului Politic Naţional al PSD, ce şanse are Klaus Iohannis să obţină funcţia de conducere la NATO.

"România are şanse. România merită să fie reprezentată la un nivel şi european şi NATO. Domnul preşedinte are şanse", a spus Ciolacu la Palatul Parlamentului.

Pe 12 martie, preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că va candida pentru funcţia de secretar general al NATO.

"Îmi asum această candidatură în numele României cu toată responsabilitatea, iar această decizie are la bază performanţa României, experienţa acumulată pe parcursul celor două mandate de preşedinte al României, înţelegerea profundă a provocărilor cu care se confruntă NATO, Europa, şi în special regiunea noastră, şi angajamentul meu ferm faţă de valorile şi obiectivele fundamentale ale NATO", a spus Klaus Iohannis într-o declaraţie de presă.

Sursa foto: LCV Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri