Peste 10.000 de locuinte noi si vechi sunt puse in vanzare la targul imobiliar tIMOn care are loc in Piata Constitutiei intre 14 si 17 aprilie.

Preturile pornesc de la 30.600 euro pentru o garsoniera in cartierul Militari, in timp ce un apartament cu trei camere in zona Obor se poate vinde incepand cu 150.000 euro.

“Din 1.600 de apartamente construite, am reusit sa vindem 982 si speram sa ajungem la 1.000 in urma vanzarilor pregatite la targ”, a declarat Asher Lax, director de marketing si vanzari in cadrul dezvoltatorului imobiliar Adama.

Ofertele sunt impartite dupa bugetul clientilor. Astfel, la categoria apartamente economice sunt disponibile locuinte in 52 de ansambluri rezidentiale din Bucuresti, in timp ce pe segmentul mediu, dezvoltatorii au pus la bataie apartamente in 44 de ansambluri rezidentiale.

Pentru clientii cu mai multe pretentii, exista oferte premium disponibile in 20 de complexuri si oferte de lux, amplasate in zece ansambluri din Capitala.

Companiile prezente la expozitie vin si cu promotii pentru cei decisi sa achizitioneze, cum ar fi discounturi cuprinse intre 1.000 si 30.000 de euro, sau consultanta gratuita din partea unor arhitecti pentru alegerea designului interior.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Biciclete gratis pentru apartamentele verzi vandute la Imobiliarium