Family Center se afla in aceeasi incinta cu magazinul Kaufland din Ramnicu Valcea si are o suprafata construita de aproape 3.500 mp, printre chiriasii sai numarandu-se retailerii precum Altex, Deichmann, DM Drogherie, Carmolimp si Takko.

Sibienii de la Oasis au un buget de investitii de 80 de milioane de euro pentru anul acesta, bani din care vor fi dezvoltate un centru comercial si cinci parcuri de retail. “Motorul” il reprezinta cererea de spatii provenita din partea chiriasilor de tip discount, care fac din 2011 un an propice pentru noi dezvoltari si mai putin pentru vanzarea unor proiecte.

“Pentru anul acesta avem 80 de milioane de euro de investit, 50 de milioane de euro pentru Prima Shopping, in Oradea, si restul pentru proiecte mai mici, de tip retail park. Simtim o revenire a pietei. Operatorii de supermarketuri, si mai ales hipermarketuri, isi reiau expansiunea si vedem o crestere a cererii din partea chiriasilor de tip discount, care vor sa isi continue expansiunea”, declara recent Klaus Reisenauer (foto), intr-un interviu acordat Wall-Street.ro.

Citeste si:

Pe langa proiectul din Oradea, cei doi sibieni vor dezvolta cinci parcuri de retail in orasele Alexandria, Adjud, Aiud, Satu Mare si Sebes, care vor fi ancorate de un hipermarket cu politica de discount Kaufland.

In proiectele dezvoltate pana in prezent de Oasis, chiria medie se situeaza sub pragul de 10 euro/mp/luna, potrivit oficialilor companiei. In prezent, portofoliul de spatii comerciale detinut de Oasis este de 24.000 mp, cu un grad de ocupare de 100%.