Cititorii Wall-Street.ro au votat. Vezi biroul lunii aprilie

Cei mai multi dintre cititorii care au raspuns sondajului wall-street.ro au ales agentia imobiliara clujeana RE/MAX GRUP de LUX ca avand cel mai apreciat BIROU DE COMPANIE in luna aprilie.

Aproape jumatate din cititorii wall-street.ro au votat compania RE/MAX GRUP de LUX ca avand cel mai apreciat birou in luna aprilie. [Vezi aici rezultatele votului]

Cititorii wall-street.ro au votat sediile companiilor McCann Erickson, Citibank, Romtelecom si RE/MAX GRUP de LUX, in functie de patru criterii: amenajarea spatiului, cladirea in care companiile au sediile, accesibilitatea cu masina si transportul in comun si facilitati pentru angajati.

Biroul RE/MAX GRUP de LUX a obtinut cele mai multe voturi la toate cele patru criterii.

Cea mai mare agentie imobiliara din Cluj are sediul intr-o cladire veche, amplasata in cartierul Gheorgheni. Compania a cumparat imobilul in urma cu cinci ani si l-a renovat complet, pastrand doar forma de “ciuperca” si structura.

Sediul RE/MAX GRUP de LUX are o suprafata de 150 mp si poate fi extins pana la 400 mp. In prezent, in acest spatiu lucreaza 13 angajati, insa planurile companiei vizeaza depasirea numarului de 20 de angajati pana la sfarsitul anului.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri