Global Finance a cumparat un teren de 7 milioane euro

Fondul Global Emerging Property Fund (GEPF), administrat de firma elena Global Finance, a platit aproximativ sapte milioane euro pentru a achizitiona circa 70.000 metri patrati de teren in Bucuresti, in vederea dezvoltarii unui proiect imobiliar, au declarat agentiei Mediafax surse din piata.

Potrivit surselor citate, terenul este situat in partea de nord a Capitalei, in regiunea Pipera, zona preferata de dezvoltatorii imobiliari atat pentru proiecte rezidentiale, cat si pentru spatii de birouri. Aceasta este prima investitie a fondului in Romania. Fondul, lansat anul trecut, are o capitalizare initiala de peste 125 de milioane de euro si vizeaza proiecte din sfera birourilor, a spatiilor industriale si a retailului din regiunea de sud-est a Europei, cu prioritate in Romania, Serbia si Bulgaria.

In perioada 1996-2001, Global Finance a achizitionat in Romania participatii la producatori de inghetata (Delta), croissante (Chipita), medicamente (Sicomed), mobilier (Neoset), coloranti pentru mase plastice (Romcolor), panificatie (Titan-Moara Loulis), la operatorul de telefonie mobila Orange si lantul de magazine Germanos.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri