Electroputere Parc, dezvoltat de belgienii de la K & S Developments, a fost extins de la 55.000 mp la peste 71.000 mp inchiriabili si va fi inaugurat in luna noiembrie, dupa o investitie de 90 de milioane de euro.

Printre retailerii care au semnat recent contracte de inchiriere recent se afla Inditex, proprietarul Zara, care a inchiriat o suprafata de peste 3.500 mp si retailerul suedez H&M, care a contractat 1.600 mp. Alti chiriasi sunt: LC Waikiki (950 mp), Douglas, Office Shoes, Killtec, Sensiblu, Gatta, Pet Center, cafeneaua Segafredo si Elvila, un magazin de mobila romanesc, care va deschide o unitate de 3.000 mp.

Acestia se adauga retailerilor care au semnat contractele de inchiriere la inceputul anului: Decathlon, C&A, New Yorker, Domo, Altex, Takko, Orsay, Deichmann, Leonardo, Diverta, Toyplex, Bata, Otter, Yves Rocher, Banca Transilvania si Zvon Cafe.

Citeste si:

“Centrul comercial are acum o rata de ocupare globala de 92% din suprafata inchiriabila si purtam negocieri avansate pentru unitatile ramase” a declarat Razvan Sin, sedul departamentului de retail al DTZ Echinox, consultantul imobiliar desemnat agent exclusiv de inchiriere al mall-ului.

Stocul de retail modern la mia de locuitori in Romania s-a situat la 64 mp la sfarsitul anului 2010, aproape de patru ori sub media europeana de 238 mp, dar semnificativ mai mare decat valoarea din judetul Dolj, care este de aproximativ 20 mp la mia de locuitori, potrivit studiilor DTZ.

Citeste si Pariuri de 200 mil. euro pe 2 mall-uri in Craiova. Este suficient loc?