Pada Murre investeste 85.000 euro intr-un magazin din Oradea

Lantul romanesc de retail Pada Murre a investit 85.000 euro in cel de-al 16-lea magazin din retea, ce va fi deschis in centrul comercial ERA Mall din Oradea, detinut de fondul de investitii Argo.

Noul magazin are o suprafata de aproximativ 140 metri patrati si include colectiile Pada Murre, Pablone, Consigliere, Roland, Blei Frei, Il Padrino, Pre End, Vito si Genius. Investitia in aceasta unitate se ridica la 85.000 euro.

“Magazinul Pada Murre din ERA Mall va fi cel de-al 16-lea din reteaua noastra. Am inceput in Oradea, asadar este firesc sa ne consolidam pozitia aici“, a declarat Adrian Muresan, director general Pada Murre.

Mall-ul din cadrul ERA Shopping Park Oradea va deveni curand complet operational odata cu livrarea a celor 28.500 mp, din faza a doua a proiectului, ultimele contracte fiind semnate de Mobexpert, Elvila, Fox si Pada Murre. Tot din faza a doua fac parte si cei 8.000 mp inaugurati anul trecut, care gazduiesc branduri precum Sprider Stores, Gentil, Kangaroo Land, Chrome, Euphoria Style, Expo Fashion sau L’italiano.

Prima faza a fost deschisa in anul 2009 si cuprinde galeria comerciala (7.500 mp), alaturi de magazinele Carrefour (15.000 mp) si Bricostore (10.500 mp), avand un grad de ocupare de 97%.

Pe plan local, Argo Real Estate Opportunities Fund mai detine parcurile comerciale ERA Shopping Park Iasi, ERA Shopping Park Oradea, Sibiu Shopping City si Suceava Shopping City.

Erata: Investitia comunicata initial era de 25.000 euro, insa reprezentantii Pada Murre au rectificat aceasta suma. Investitia in magazinul din Oradea este de 85.000 euro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri