CBRE Romania a fost numit agentul exclusiv de inchiriere al celei mai inalte cladiri de birouri din Romania, Sky Tower, proiect detinut de Raiffeisen Property.


Sky Tower face parte din proiectul Floreasca City Center, care mai cuprinde si o cladire mai mica de birouri, FCC Office. Raiffeisen Bank a inchiriat complet FCC Office si etajele 2-8, inclusiv, din Sky Tower.

Cu o inaltime de 137 de metri si 37 de etaje, Sky Tower are o suprafata totala inchiriabila de 41.200 mp.

Sky Tower este amplasat pe Bulevardul Barbu Vacarescu din Bucuresti.

Un proiect investitional de peste 100 milioane de euro al Raiffeisen Property International, Sky Tower a fost finalizat in iulie 2012, urmand ca pana la finele anului sa fie incheiate si toate lucrarile interioare de amenajare. Cladirea cu o inaltime de 137 de metri si 37 de etaje este cea mai inalta constructie civila din Romania.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri