Cateva constructii de mici dimensiuni, cu latimi de doar 1,82 metri si lungimi de sapte metri, urmeaza sa devina cele mai scumpe cabane de plaja din Marea Britanie, fiind scoase la vanzare contra sumei de 245.000 de lire sterline (302.710 euro) in orasul Shaldon, relateaza dailymail.co.uk.

Desi aceste constructii din lemn au o singura camera, ele sunt inzestrate cu sisteme de incalzire prin pardoseala, sala de baie din marmura, ferestre electrice care se inchid automat atunci cand incepe sa ploua, dar si internet wireless, relateaza Mediafax.

Cinci astfel de cabane de plaja cochete, care includ si o mica bucatarie, sisteme TV si DVD, dormitor la mezanin si o curte mica in partea din spate, sunt amplasate in Shaldon, un sat portuar cu potential turistic din regiunea South Davon din Marea Britanie.

Actualul record de pret pentru o cabana de plaja similara este de 170.000 de lire sterline (210.000 euro), stabilit de o casuta amenajata in comitatul Dorset, in urma cu cinci luni.

Reprezentantii agentiei imobiliare Fulfords sustin ca in casutele de plaja din Shaldon pot dormi patru persoane, iar micile cabane beneficiaza de o pozitie de invidiat.

Cabanele pot fi inchiriate si pentru turistii cu dare de mana, tariful pentru o noapte fiind de 90 de lire sterline (111,2 euro).
Consilierii din Sheldon au aprobat demararea acestui proiect, in mai 2010.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Carnea de porc incepe sa devina un lux