Timisoara ia avant pe spatii de birouri: 32.000 mp, inchiriati in 2017

5 August 2014 in Imobiliare si constructii

Genpact isi consolideaza operatiunile in Cluj: 3.000 mp inchiriati in a doua cladire de birouri dezvoltata de Dascalu


Genpact isi consolideaza operatiunile in Cluj

Iulius Group, detinut de omul de afaceri Iulian Dascalu, a inchiriat integral cladirea de birouri United Business Center, pe care o va livra in septembrie in Cluj, dupa ce compania de outsourcing Genpact a inchiriat ultimii 3.000 metri patrati in imobilul cu o suprafata inchiriabila de 10.000 metri patrati.

"Genpact isi consolideaza astfel operatiunile din Cluj-Napoca si va ocupa o suprafata de aproximativ 3.000 de metri patrati, dispusi pe trei etaje in cladirea dezvoltata in imediata proximitate a Iulius Mall. Ca urmare a acestei tranzactii, United Business Center Tower, ce ofera un spatiu de 10.000 metri patrati, este inchiriat in totalitate si urmeaza a fi dat in folosinta in luna septembrie a acestui an", se arata intr-un comunicat al Iulius Group, potrivit Mediafax.

Totodata, compania Genpact a prelungit contractul de inchiriere pentru cei 2.900 de metri patrati pe care ii ocupa din anul 2008 in cladirea de birouri clasa A Iulius Business Center de langa Iulius Mall Cluj. In total, Genpact ocupa in cele doua cladiri office ale companiei Iulius Group din Cluj-Napoca o suprafata de 5.900 metri patrati.

United Business Center Tower mai are chiriasi compania Endava, care ocupa restul de aproximativ 7.000 de metri patrati. Iulius Business Center este prima cladire de birouri dezvoltata de Iulius Group, inaugurata in anul 2008, in imediata proximitate a Iulius Mall Cluj. Aceasta are o suprafata inchiriabila de peste 7.000 de metri patrati si este ocupata integral de Genpact si Office Depot.

In Romania, Genpact are doua mari centre de operatiuni, la Bucuresti (1.600 de angajati) si Cluj-Napoca (700 de angajati). Iulius Group, detinut de omul de afaceri Iulian Dascalu din Iasi, mai detine o retea de patru centre comerciale si complexul Palas din Iasi.

Recomandare Un roman a ridicat un intreg bloc pentru a construi penthouse-ul la care visa: o casa de 800 mp in care troneaza un acvariu de recif urias
Citeste si

mai multe articole din Imobiliare si constructii
}