Primul magazin din Romania al retailerului american de articole vestimentare Brooks Brothers se va deschide in septembrie in centrul comercial Baneasa Shopping City. Magazinul brandului american va fi operat de LT Apparel Romania, un joint venture intre FF Group si grecii de la LT Apparel.

Compania nou-creata are un capital social in valoare de 500.000 euro si este detinuta in proportie de 51% de LT Apparel din Grecia si 49% de FF Group Romania, relateaza Mediafax.

Compania FF Group Romania, parte a Folli Follie Grecia (FF Group), detine la nivel national o retea de magazine, dintre care magazine de tip monobrand (Nike, Folli Follie, Calvin Klein Jeans), magazine multibrand (Collective, _kix), si magazine tip outlet. Compania LT Apparel din Grecia detine drepturile de distributie si promovare a brandului Brooks Brothers in Grecia, Cipru, tarile balcanice si Principatul Monaco. Incepand din anul 2008, compania a dezvoltat o retea de 15 puncte de vanzare Brooks Brothers in Grecia si Principatul Monaco.

Brooks Brothers, fondata in anul 1818 in New York de catre Henry Sand Brooks, opereaza in prezent peste 500 de magazine in 17 tari din lume si acopera linii complete atat pentru barbati, cat si pentru femei si copii. Produsele retailerului vor fi disponibile din toamna acestui an si in magazinele Collective.

Citeste si:
Peek & Cloppenburg redeschide magazinul din Baneasa Shopping City
Peek & Cloppenburg redeschide...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
FOTO Cum arata noul concept Diverta din Baneasa Shopping City