Viorel Opait va fi noul business development director al companiei de consultanta imobiliara JLL. El va fi responsabil cu dezvoltarea unor parteneriate pe termen lung cu principalii actori din piata imobiliara (propietari, chiriasi, investitori), cu accent pe zonele de birouri si industrial.

Inainte de pozitia ocupata in JLL, Viorel Opait a lucrat pentru Colliers in cadrul departamentului de servicii corporative. Viorel Opait este absolvent al Academiei de Studii Economice, cu o experienta de peste 10 ani in piata imobiliara, avand in portofoliu peste 100 de tranzactii incheiate, care insumeaza peste 500.000 mp de spatii tranzactionati. Pe parcursul carierei sale, Viorel Opait a fost unul din cei mai activi consultanti din piata, numele sau fiind legat de multe tranzactii de referinta din piata precum vanzarea A1 Business Park, consolidarea birourilor Vodafone, ING Bank sau Microsoft.

Vom asista la dezvoltarea unor noi poluri de birouri

In ceea ce priveste piata imobiliara in 2015, Viorel Opait, business development director la JLL, considera ca vom asista la dezvoltarea unor noi poluri de birouri, ca parte a provocarii de a echilibra Bucurestiul din punct de vedere urbanistic si al traficului, bazata si pe o cerere crescuta in ultimii doi ani in principal din domeniul IT si outsourcing pentru spatii mai flexibile si mai usor accesibilile pentru angajatii lor. "O consecinta a acestei oferte noi de spatii va fi, de asemenea, cresterea tranzactiilor de investment, sustinuta si de un interes crescut al investitorilor pentru Romania, perceput inca de anul trecut. Pe zona industriala, am asistat anul trecut la intrarea unor noi jucatori, dovada a potentialului acestui segment. Producatorii de subansamble auto vor investi in continuare in cresterea capacitatilor din Romania in noul cadru politico-economic stabil, cerere care se va regasi in viitoare trazactii in principale orase din tara”, a adaugat Opait.

Jll este o firma specializata in servicii profesionale si de management al investitiilor, dedicate domeniului imobiliar. Inregistrand venituri anuale globale de 4 miliarde dolari , JLL activeaza in 75 de tari si peste 1.000 de locatii din intreaga lume. Operand in numele clientilor sai, compania ofera servicii de management si servicii imobiliare externalizate, avand un portofoliu de aproximativ 280 milioane mp si un volum total al investitiilor de 99 miliarde de dolari rezultat din vanzari, achizitii si finantari la nivel global in 2013. Divizia de management al investitiilor- LaSalle Investment Management-administreaza active imobiliare de 48 miliarde dolari.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri