“Pe langa infrastructura NAI Romania, EMAT Imobiliare va beneficia de training si coaching de talie internationala dispus pe aproximativ 500 ore si acopera tot spectrul de consultanta imobiliara si brokeraj. Mai precis, acesta cuprinde pentru consultanti toti pasii unei tranzactii in real estate, de la identificarea potentialilor clienti, prezentarea beneficiilor si obtinerea acordului de reprezentare exclusiva, pana la inchiderea tranzactiei incluzand servicii post tranzactie. Iar pentru manageri si proprietarii de afacere, training si coaching in toate aspectele esentiale, incluzand recrutarea, training-ul, accountability si leadership” a declarat Andrei Botis, managing partner al NAI Romania.

EMAT Imobiliare este o echipa dinamica compusa din 5 consultanti si 2 brokeri imobiliari avand sediul in Ploiesti, strada Erou Calin Catalin, numarul 8, la parter.

NAI Romania face parte din grupul NAI Global, care are peste 375 de birouri in cele 55 de piete pe care activeaza la nivel mondial. Pe piata romaneasca de consultanta imobiliara mai activeaza companii internationale importante ca JLL, Colliers sau DTZ Echinox. Serviciile oferite de NAI Romania includ consultanta in evaluare pentru toate tipurile de active (proprietati, echipamente, intreprinderi, active financiare), monitorizarea proiectelor de constructie, certificarea cladirilor verzi, studii de cercetare, tranzactii de investitii.

Sursa foto: Imobiliare/ Shutterstock.