Adama incepe constructia unui complex 77 de apartamente in Berceni, in care va investi 3 mil. euro

Dezvoltatorul imobiliar Adama, detinut de grupul austriac Immofinanz, incepe constructia unui nou complex imobiliar in cartierul Berceni din Bucuresti, cu 77 de apartamente, investitie de trei milioane de euro, care va fi sustinuta din fonduri proprii.

Complexul, amplasat pe strada Aleea Terasei, se va numi Evocasa Serenia si va dispune de 10 etaje, iar apartamentele cuprind studiouri si unitati cu 2 si 3 camere, se arata intr-un comunicat al Adama.

"Dupa ce in anul 2012 compania a reluat dezvoltarile post-criza cu faze noi de dezvoltare in proiecte deja existente, acesta este primul ansamblu rezidential ridicat intr-o zona a orasului complet noua pentru dezvoltator.

Investitia pentru noul complex de locuinte se ridica la 3 milioane euro, suma integral alocata din fondurile companiei, lucrarile urmand sa fie demarate in martie 2015 si programate pentru finalizare intr-un termen de 12 luni", se mentioneaza in comunicat.

Antreprenorul general al lucrarii este PlastROM, companie romaneasca, care a mai fost implicata in constructia de cladiri de birouri, ansambluri rezidentiale, centre comerciale, iar managementul de proiect este asigurat de Vitalis Consulting, companie cu care Adama a colaborat la toate proiectele sale post-criza.

Citeste si:
Adama intra in actionariatul Agricover, cu 10% din titluri
Compania de solutii pentru...

"Sectorul rezidential din Romania este una din cele mai importante tinte de pe radarul local al Adama intrucat acest segment cunoaste o crestere graduala in conditiile in care cererea de locuinte dedicata sectorului middle-market este insuficient acoperita. Incepand cu ianuarie 2014, am derulat intern o analiza aprofundata a portofoliului comun de terenuri apartinand Immofinanz si Adama pentru a-i stabili fiecaruia cea mai potrivita utilizare, iar pe terenul din cartierul Berceni lansam prima dezvoltare ca urmare a acestei analize", a declarat, in comunicat, Laszlo Csiki, directorul executiv Adama Group.

Suprafetele apartamentelor variaza intre 36 metri patrati pentru un studio si 63 metri patrati pentru un apartament de 3 camere, iar preturi pornesc de la 39.900 euro (TVA inclus).

"Sudul Capitalei a cunoscut cea mai mare extindere rezidentiala in ultimii 3 ani, dar dezvoltarile au avut loc mai ales in afara orasului", a declarat Alina Necula, head of marketing & sales Adama Group.

Cu aceasta noua dezvoltare, investitiile post-criza realizate de Adama se apropie de 20 milioane euro, alocate exclusiv din fondurile companiei. Ansamblul rezidential din cartierul Berceni este al treilea obiectiv investitional dupa cea de-a doua etapa de dezvoltare din Edenia Titan si Evocasa Optima - Bucuresti (210 unitati si o investitie totala de 14,1 milioane euro) si ultima etapa a Copou Bellevue - Iasi (50 unitati si o investitie de 1,7 milioane euro).

Citeste si:
Paramount Pictures participa la un proiect imobiliar de 1 MLD. de...
Paramount Pictures participa...

Adama este activa in Romania, Moldova, Ucraina si Turcia. Compania a construit pana in prezent peste 1.700 de apartamente si cateva zeci de mii de metri patrati de spatii comerciale si birouri, in proiecte in Bucuresti - Evocenter One, Evocasa Armonia, Edenia Titan, Evocasa Optima, Evocasa Selecta, in Ploiesti - Evocasa Orizont, Bacau - Evocasa Completa, Brasov - Evocasa Viva, Iasi - Copou Bellevue si Cluj. Numarul unitatilor vandute de catre Adama se ridica la peste 1.200.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri