Telekom Romania Communications a scos la vanzare sau reinchiriere partiala 24 de proprietati imobiliare, din Bucuresti si alte sapte orase, la un pret de pornire de 26,3 milioane euro, a anuntat compania.

"Tranzactia se va desfasura prin licitatie, iar castigatorul va fi desemnat in urma celei mai bune oferte de pret pentru achizitie, respectiv chirii percepute, cumulate cu alte conditii relevante. Ofertele pot fi depuse pana pe data de 16 iulie 2015, impreuna cu documente de eligiblitate, printre care se numara si scrisori de garantie. Entitatile interesate pot depune oferte pentru intregul pachet de 24 de proprietati sau pentru un sub-pachet de 17 proprietati", se arata intr-un comunicat al companiei, scrie Mediafax.

Imobilele sunt situate in Bucuresti (12 proprietati), Timisara (3), Ploiesti, Oradea, Constanta (fiecare cu cate 2 cladiri), Ramnicu Valcea, Sibiu si Bacau (cate 1). Sumele obtinute vor finanta investitiile necesare derularii activitatilor telecom. Anul trecut, Telekom Romania a vandut 28 de active imobiliare, pentru 11,6 milioane euro. Telekom Romania asigura servicii de telecomunicatii fixe si mobile complete. Brandul apartininand Deutsche Telekom este prezent pe piata romaneasca din 2014, dupa rebranding-ul Romtelecom si Cosmote Romania.

Shutterstock / Cedare chei pentru locuinta

Decizia statului de a cumpara...
Citeste si: Palatul Telefoanelor, cumparat de stat? O decizie este iminenta


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Telekom prelungeste termenul pentru depunerea ofertelor imobiliare