Immofinanz, unul dintre cei mai mari investitori imobiliari din Romania, a vandut recent doua terenuri din Bucuresti si Voluntari, aflate in portofoliul companiei rezidentiale Adama. In acelasi timp, tranzactia pentru un alt teren, localizat in centrul Bucurestiului, se va finaliza in luna noiembrie.

Cele trei proprietati au o suprafata totala de aproximativ 36.000 mp. Primele doua terenuri au fos vandute intr-o tranzactie asistata de CBRE si Cushman&Wakefield Echinox. Un teren este situat pe bulevardul Ghencea din Bucuresti si are o suprafata de 12.000 mp, iar celalalt se afla pe strada Erou Iancu Nicolae din orasul Voluntari, avand o suprafata de 13.000 mp.

Mai mult, compania va finaliza vanzarea unui alt teren de 10.800 mp pe strada Vasile Lascar din Bucuresti, in luna noiembrie. Partile au cazut de acord sa nu dezvaluie alte detalii despre tranzactii. Compania va incheia, de asemenea, contracte de vanzare pentru alte terenuri Adama in viitorul apropiat.

"Aceste tranzactii reprezinta un pas in strategia noastra de a ne concentra pe proprietatile de retail si birouri, atat cele existente, cat si cele viitoare. Desi Adama detine un portofoliu extins de terenuri premium, credem ca acestea sunt potrivite in special pentru complexurile rezidentiale”, a declarat Sorin Visoianu (foto), country manager operations pentru Immofinanz Romania.

El mai arata Immofinanz va continua procesul de vanzare al proprietatilor ramase care nu fac parte din businessul de baza al companiei, cu scopul de a isi consolida businessul. Alte terenuri, situate in Bucuresti, cu o suprafata totala de 70.000 mp, sunt in proces de vanzare si vor fi vandute in perioada urmatoare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri