Premier Estate Management, companie condusa de Andreea Comsa (foto), a incheiat un parteneriat pe servicii de consultanta cu Anchor Grup, pentru ansamblul rezidential Pallady Towers si coordonarea activitatii de vanzari. Proiectul, situat pe Bulevardul Theodor Pallady in cartierul Titan, prevede constructia a doua blocuri cu 200 de apartamente.

"Premier Estate Management ofera servicii de consultanta in cadrul proiectului si va coordona activitatile de vanzare a celor aproximativ 200 de apartamente situate in cele doua cladiri", potrivit unui comunicat al companiei. Prima etapa a proiectului Pallady Towers, ce cuprinde 109 apartamente a demarat in aceasta toamna, este prevazuta pentru finalizare in luna septembrie a anului viitor.

Pallady Towers prevede garsoniere cu suprafete utile cuprinse intre 35 mp si 45 mp si preturi ce pornesc de la 38.100 euro + TVA cu parcare supraterana inclusa, apartamente cu doua camere cu suprafete utile cuprinse intre 56 mp si 62 mp si preturi de la 71.000 euro + TVA cu parcare subterana inclusa, respectiv apartamente cu 3 camere cu suprafete utile de 81 mp la un pret de 100.000 euro + TVA cu parcarea subterana inclusa.

Premier Estate Management, condusa de Andreea Comsa, este o companie de consultanta, activa pe piata imobiliara din Romania din 2008 si specializata in servicii de marketing si vanzari in regim de reprezentare exclusiva, facility management, respectiv evaluarea potentialului investitional. Compania a vandut peste 1.200 de unitati vandute, pana in prezent, la o valoare de piata de aproximativ 121.7 de milioane de euro.

Citeste si:
Salonul Imobiliar: ce proiecte de locuinte isi lanseaza oficial oferta
Salonul Imobiliar Bucuresti:...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Turcii de la Caba ridica 273 apartamente in Capitala cu 300 MIL. euro
Setari Cookie-uri