Reff si Asociatii, societatea de avocati reprezentând Deloitte Legal în România, a NEPI Rockcastle în preluarea de la grupul Primavera Development a proiectului unui centru comercial care urmeaza sa fie construit în zona centrala a orasului Sibiu, într-o tranzactie în valoare de aproximativ 21 milioane euro. Potrivit reprezentantilor NEPI Rockcastle, contactati de wall-street.ro, proiectul este partial avizat de catre autoritati, iar suprafata centrului comercial va fi de 43.000 de metri patrati inchiriabili.

Reff & Asociatii a fost implicata in toate etapele tranzactiei, incepand cu analiza juridica, structurare, negociere, semnarea si finalizarea achizitiei. Echipa de proiect a fost coordonata de Irina Dimitriu, partener asociat si coordonator al practicii de drept imobiliar a Reff & Asociatii, si le-a inclus pe Maria Nitulescu, avocat asociat senior, Sandra Cahu Ionescu avocat asociat senior, Diana Doci, avocat asociat si Cristiana Baltag, avocat asociat. De partea Grupului Primavera Development s-au aflat avocatii Eversheds Romania.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont