Regus, jucator pe piata solutiilor de spatii de birouri flexibile, anunta deschiderea celei de a opta locatii din Bucuresti, la Plaza Romania Offices, pe Bulevardul Timisoara. Cu o suprafata de 1258 mp, noua locatie ofera 53 de birouri echipate complet si o zona de birouri de co-working, spatii deja inchiriate de o companie globala de consultanta in management.

"Cererea de spatii flexibile de lucru este in continua crestere in Bucuresti, deoarece companiile sunt din ce in ce mai preocupate de a reduce costurile implicate de chiriile antamate pe termen lung si de a le oferi angajatilor mai multa libertate de a lucra cand si de unde doresc. Orasul Bucuresti este un centru de afaceri important si ne dorim sa le facilitam atat freelancer-ilor, persoanelor care lucreaza remote, companiilor mici si medii pe de o parte, cat si corporatiilor, sprijin real in dezvoltarea afacerii lor", declara Ramona Iacob (foto), country manager al Regus Romania.

Noul spatiu se afla in imediata proximitate a principalelor mijloace de transport si ofera acces direct catre Plaza Shopping Mall, care dispune de zone generoase de foodcourt, recreere si cumparaturi. In afara de centrul Anchor Plaza, Regus detine in Bucuresti inca 7 locatii cu o suprafata totala de 12.258 mp. Portofoliul companiilor pe care Regus le detine in Romania este format din start-up-uri, companii locale si companii multinationale din domenii precum IT&C, consultanta, telecomunicatii, turism, resurse umane sau e-commerce.

"Principalele beneficii pe care le ofera solutiile de birouri flexibile sunt legate de eficientizarea costurilor cu spatiul de lucru, posibilitatea de marire sau diminuare a necesarului de birouri in functie de nevoi, fara a fi necesar ca o companie sa plateasca mai mult spatiu decat ii este necesar, suport administrativ - personal de receptie care poate gestiona mesajele primite pe mail sau preluarea apelurilor telefonice primite de companie, birouri virtuale, lounge-uri de afaceri si sali de intalniri incluse, si, de asemenea, reabilitarea spatiului de lucru in cazul unor calamitati" ia spune Ramona Iacob.

Regus a inceput activitatea din Romania in Bucuresti, in anul 1999 si acum detine 8 centre Anchor Plaza, City Center, Green Gate, Charles de Gaulle Plaza, Floreasca Plaza, World Trade Center, Hermes si Iride Business Center.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri