Rustler va furniza servicii de facility management pentru centrul comercial Shopping City Ramnicu Valcea dezvoltat de grupul New Europe Property Investments (NEPI), precum si pentru centrul logistic Decathlon si centrul logistic Dunca din Timisoara, detinute de Warehouses DePauw (WDP).

"Noile proiecte securizate de la inceputul acestui an ofera posibilitatea de crestere a portofoliului de cladiri administrate, dar si o crestere cu 10% a suprafetei gestionate, unul dintre obiectivele strategice din planul de dezvoltare al companiei. Investitiile NEPI-Rockcastle fac parte din aria de cladiri comerciale, cu spatii ce se ridica la 27.900 mp. WDP puncteaza prin centrul logistic Decathlon o suprafata totala de aproximativ 29.000 mp, iar centrul logistic Dunca din Timisoara insumeaza 34.500 mp, fiind format din depozite logistice de clasa A", potrivit unui comunicat Rustler.

Serviciile de facility management oferite de grupul Rustler vor consta in administrare eficienta si controlata a cladirilor. "Fiecare proiect beneficiaza de un grup dedicat de ingineri profesionisti, specialisti, tehnicieni si subcontractori specifici, condus de un facility manager. Acesta din urma are responsabilitatea de a se asigura ca toate lucrarile legate de intretinerea proprietatii, repararea sistemelor tehnice si a infrastructurii indeplinesc cele mai inalte cerinte de calitate, iar functionarea cladirii se desfasoara in mod adecvat", spune Daniel State (foto), managing director Rustler Romania.

Printre clientii din portofoliul Rustler Romania se numara: Bluehouse Capital, WDP Development, NEPI-Rockcastle, Vastint, Citec Immobilien, Iveco Services, Colosseum Retail Center, Monza Hospital, S+B Gruppe, Decathlon. Rustler are in portofoliul local proiecte de 500.000 mp, cu peste 30 de locatii pe intreg teritoriul Romaniei.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Domeniul in care esti platit cu mii de euro ca sa ai grija de cladiri