Immofinanz, companie a carei activitate include managementul si dezvoltarea de proprietati, a obtinut in primele trei trimestre din acest an venituri de 35,4 milioane de euro din inchirieri in Romania, ceea ce reprezinta o pondere de 20,2% din castigurile inregistrate la nivel de grup. Principalele piete in care Immofinanz detine portofolii de active sunt Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, Romania si Polonia.

Proprietatile Immofinanz din Romania au o valoare de 797,0 milioane de euro si reprezinta 18,6% din portofoliul total al companiei. Portofoliul de investitii finalizate in valoare de 619,5 milioane de euro este reprezentat de 9 cladiri de spatii de birouri (13,8% din intreg portofoliul de birouri) si 6 proprietati de retail (22,0% din intreg portofoliul de retail).

Principala activitate a Immofinanz include managementul si dezvoltarea de proprietati sub marcile Stop Shop (retail), Vivo! (retail) si myhive (spatii de birouri). Grupul detine un portofoliu imobiliar de aproximativ 4,3 miliarde de euro, ce cuprinde peste 230 de proprietati.

In luna iunie a acestui an, Immofinanz a anuntat vanzarea a doua terenuri din portofoliul companiei Adama, pe care o detine, situate in zona de nord a Bucurestiului, cu o suprafata totala de peste 50.000 de metri patrati, catre Speedweel Real Estate Development.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri