Casa de brokeraj Tradeville si-a schimbat recent sediul mutandu-se in cladirea Phoenix Tower, situata in Bucuresti, langa Mall Vitan – primul mall construit vreodata in Capitala. Cum arata locul de munca al unora dintre cei mai activi brokeri de pe Bursa de Valori Bucuresti?

Tradeville a renuntat la fosta locatie, situata in cladirea Bursei de Valori Bucuresti, de pe Bulevardul Carol I, unul dintre principalele motive fiind reprezentat de costuri.

Situat la etajul 3 al Phoenix Tower, noul birou al brokerilor are 550 de metri patrati, amenajarea fiind lasata in buna parte in grija celor 35 de angajati, astfel incat “fecare sa se simta ca acasa”, dupa cum mentioneaza CEO-ul Tradeville, Mihaela Biciu.

Citeste si:
Managerii de bani raspund: de ce un roman si-ar da economiile pe...
Managerii de bani raspund: de...

Tradeville a inchis anul 2018 pe locul 6 in topul brokerilor de pe Bursa de Valori Bucuresti, dupa ce a intermediat tranzactii in valoare totala de 1,03 mld. lei.

Firma este cunoscuta ca unul dintre cei mai activi brokeri pe segmentul de tranzactionare online. Anul trecut, Tradeville a preluat portofoliul de clienti ai Intercapital Invest, firma care a fost inchisa ca urmare a unei decizii a actionarilor.

Foto: Ovidiu Udrescu

Citeste si:
Hidroelectrica mai face un pas spre bursa: compania selecteaza...
Hidroelectrica mai face un...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Cine sunt noii sefi ai Bursei de Valori Bucuresti
Setari Cookie-uri