Din cauza unei defectiuni minore a unei valve de CO2 de la instalatia de climatizare care a survenit ieri seara in spatiul tehnic al Kaufland, toti vizitatorii si angajatii magazinelor din centrul comercial Promenada Sibiu au fost evacuati.

"Incidentul a avut loc in jurul orei 21:55, in spatiul tehnic al Kaufland. Imediat, sistemele de alertare din Promenada Sibiu au fost activate, potrivit protocoalelor de securitate. Cu ajutorul angajatilor si al agentilor de paza, toti vizitatorii care se aflau in incinta centrului comercial la acea ora au fost evacuati in siguranta. Avaria survenita la instalatia hypermarketului Kaufland a fost remediata pe parcursul noptii, astfel ca centrul comercial functioneaza in parametri normali si a fost redeschis la ora 10:00", potrivit unei comunicari NEPI Rockcastle, dezvoltatorul centrului comercial.

Magazinul Kaufland este situat la nivelul 0 al mall-ului Promenada Sibiu si constituie primul hipermarket al retelei situat intr-un centru comercial. Noul magazin din Sibiu detine si o instalatie de climatizare ecologica - un sistem complex, modern, care recupereaza caldura de la instalatiile frigorifice si care permite economisirea resurselor naturale, cu responsabilitate fata de mediu.

Iarna, magazinul este incalzit, iar vara, instalatia inverseaza procesul, pentru a crea in hipermarket temperaturi ambientale, placute, in concordanta cu standardele de sanatate publica. Sistemul de frig din magazin este fara freon si utilizeaza numai CO2, protejand astfel mediul inconjurator, fara sa foloseasca pentru incalzire lemne, gaze sau petrol.

Promenada Sibiu gazduieste peste 150 de magazine si spatii comerciale, primul cinematograf multiplex din oras, CineGold, si peste 2.600 mp de food court. Promenada Sibiu se desfasoara pe 4 niveluri si dispune de o suprafata inchiriabila de 42.200 de metri patrati, ocupata in prezent in proportie de 99%. Proiectul prevede 1.600 locuri de parcare, dispuse pe 4 niveluri. Dintre acestea, 400 sunt la nivelul 2, cu acces la zona de food court si cinematograf.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri