Miller Developments si-a format un portofoliu extins de investitii in domeniul imobiliar, in special proiecte noi, dar compania este interesata de asemenea de investitii pe termen lung la nivelul proiectelor existente, pentru a beneficia de avantajele unei piete imobiliare in plina dezvoltare, in special in Europa Centrala.

"Suntem pregatiti sa investim intr-o anumita masura si in proiecte pe termen lung", a declarat directorul general Phil Miller, pe parcursul unei vizite la o locatie din Ungaria, unde compania a dezvoltat un proiect imobiliar. Miller a mai spus ca exista numeroase oprtunitati de afceri in Europa, iar compania nu le va ocoli.

Miller Developments a construit, printre altele, centre comerciale in Germania, Portugalia, Romania si Spania si ar putea realiza proiecte similare in Grecia, Malta si Bulgaria. in Romania, compania britanica a achizitionat in 2006 centrul comercial Magnolia Center din Brasov, pentru circa 20 milioane euro.

Centrul comercial este construit pe un teren de 19.000 de metri patrati si dispune de o suprafata inchiriabila de aproximativ 7.600 de metri patrati. Costul total al dezvoltarii se ridica la 9,5 milioane de euro. Preluarea mallului din Brasov este prima investitie a Miller Development in Romania, compania britanica avand proiecte imobiliare in Marea Britanie, Portugalia si Ungaria, cu o valoare de peste 1,5 miliarde de euro.