O casă modernă nu trebuie neapărat să aibă o anumită suprafaţă, un anume design sau să coste o sumă foarte mare de bani. O casă modernă este aceea care îţi permite să te bucuri de tot confortul de care ai nevoie şi în care simţi că te poţi relaxa.

Dacă vrei să investeşti în locuinţa ta pentru a o face mai modernă şi mai bine adaptată nevoilor tale din prezent, iată TOP 5 investiţii utile pe care merită să le iei în considerare:

Panourile solare

Dacă locuieşti la casă, panourile solare sunt o soluţie excelentă pentru a-ţi moderniza locuinţa şi a face economie pe termen lung. Sursele alternative de energie sunt din ce în ce mai populare, deoarece au o mulţime de avantaje. Printre ele se numără şi energia solară. Aceasta este o sursă de energie prietenoasă cu mediul înconjurător şi care nu implică costuri de consum comparativ cu energia electrică sau gazul. Practic, atunci când alegi panouri solare pentru apă caldă sau panouri solare fotovoltaice, vei plăti doar kit-ul, instalarea şi întreţinerea sistemului. Acest lucru te poate ajuta să economiseşti bani şi să protejezi mediul în acelaşi timp.

Dacă îţi doreşti un sistem complet, optează pentru panouri solare de apă caldă, dar şi pentru un sistem de panouri fotovoltaice. Panourile solare de apă caldă vor încălzi apa pentru consum, iar costurile pe termen lung vor fi minime. În afară de panouri solare pentru apă caldă, cele fotovoltaice, care transforma energia solară în energie electrică sunt şi ele o alegere inspirată.

Accesoriile smart

Accesoriile smart îţi pot spori confortul în propria casă. Un exemplu foarte bun este boxa inteligenta, care se găseşte foarte uşor şi se foloseşte foarte simplu. Poţi utiliza o boxă inteligentă pentru a controla vocal anumite sisteme smart din casă, cum ar fi becurile. De asemenea, o mai poţi folosi şi pentru a căuta informaţii rapid, de la vreme şi până la programul unui restaurant.

Foarte multe accesorii smart, fie că este vorba despre sonerii, boxe sau sisteme de iluminat, sunt prietenoase cu buzunarul, aşa că nu va fi nevoie să cheltui sume mari de bani.

Mobilierul modular

Mobilierul modular are o mulţime de avantaje, de care ar fi păcat să nu te bucuri. În primul rând, acesta este uşor de montat, aşa că nu trebuie neapărat să apelezi la o echipă de meşteri pentru a-l instala în casă. De asemenea, mobilierul modular se poate reaşeza în anumite cazuri, în funcţie de dorinţele şi nevoile tale. Poţi alege mobilier modular pentru bucătărie, sufragerie sau dormitor.

Electrocasnicele smart

Electrocasnicele sunt de un real ajutor în viaţa de zi cu zi, de la frigider şi până la maşina de spălat. Ei bine, odată cu avansul tehnologiei, acestea au devenit şi mai uşor de folosit, pentru că tu să economiseşti timp preţios. Maşina de spălat pe care o poţi controla de pe telefon, aspiratorul robot sau televizorul smart îţi pot face viaţa mai frumoasă şi mai uşoară.

Nu trebuie neapărat că toate electrocasnicele din casa ta să fie smart. Este o idee bună să achiziţionezi variante smart doar pentru aparatele pe care le foloseşti cel mai des. Spre exemplu, dacă nu găteşti acasă prea des, nu este absolut necesar să investeşti într-un cuptor smart.

Maşina de spălat vase

Fie că mănânci acasă mai rar sau mai des, cu siguranţă ai vase de spălat la sfârşitul zilei sau la sfârşitul saaptamanii. Maşina de spălat vase este un aparat care îţi poate uşura cu mult viaţa şi care nu poate lipsi dintr-o locuinţă modernă. Nu va mai trebui să îţi faci griji că trebuie să stai minute în şir în dreptul chiuvetei pentru a spăla vase, fie că este vorba despre câteva farfurii sau despre zeci de recipiente.

Foloseşte lista de mai sus ca sursa de inspiraţie dacă vrei să aduci îmbunătăţiri casei în care locuieşti, fie că este vorba despre electrocasnice smart, panouri solare sau mobilier modular.

Sursa foto: unsplash.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri