Unul dintre cei mai importanți factori care diferențiază brandul Bilka de alți producători de pe piață, este gama extinsă de produse și servicii specifice. Producătorul oferă țiglă metalică Bilka într-o varietate de modele și culori pentru a oferi clienților posibilitatea de a alege țigla metalică potrivită pentru acoperișurile lor.

De la Bilka poți alege țiglă metalică în culori vibrante sau în culori clasice, în funcție de stilul și designul casei. Preferințele clienților sunt cheia succesului brandului Bilka. Poți alege țiglă metalică de la Bilka, care este un producător de tablă acoperiș la prețuri excelente. Mai mult decât atât, produsele oferite de Bilka sunt create cu tehnologie modernă și ca atare, sunt moderne.

Acoperișul din tablă vs Acoperiș din țiglă ceramică

Îți poți pune casa în valoare, doar cu țigla metalică Bilka corect aleasă. Un avantaj incontestabil al produselor Bilka este durabilitatea acoperișului, care te asigură că aspectul va dura o perioadă mare de timp cu întreținerea adecvată, mai exact până la 60 de ani. Atât în ​​ceea ce privește materialul, cât și culorile, acum există o varietate de opțiuni pentru acoperiș.
Cele mai populare și utilizate materiale sunt tabla și țigla ceramică. Cei care aleg acoperișurile din țiglă ceramică nu sunt conștienți de beneficiile acoperișului din tablă, care este în mod clar și acoperișul viitorului.
Acoperișul îndeplinește nu numai funcții de protecție, ci și funcții decorative. Trebuie să arate frumos și să nu se estompeze. Acoperișurile din tablă nu se estompează și încântă privirile cu nuanțe bogate, pentru o mare perioadă de timp.
Un acoperiș metalic aparţine clasei de materiale incombustibile. Nu se aprinde, deoarece este fabricat din tablă galvanizată cu un strat protector. Acest material poate fi folosit pentru proiecte cu cerințe sporite de siguranță la incendiu - de exemplu, pentru acoperișurile instituțiilor de învățământ, centrelor comerciale etc.
Dacă te întrebi cât de ușor se montează țigla neagră Bilka, trebuie să afli că tabla acoperiș este uşoară, estetică, ușor de montat și protejează perfect de fenomene meteo naturale. Profilul său se remarcă prin forme pretențioase, iar designul său exterior strălucește de originalitate.
Dacă te întrebi pe ce tipuri de acoperiș se montează țigla tablă Bilka, atunci trebuie să afli un avantaj important al produsului, care i-a determinat în mare măsură popularitatea. Există posibilitatea utilizării țiglei metalice Bilka pentru amenajarea acoperișurilor pe diverse tipuri de clădiri și structuri, fără restricții semnificative și cerințe tehnologice complexe. Cu condiția ca suprafața acoperișului să fie complet protejată de orice impact mecanic negativ, precum căderi de crengi sau pietre.
Dacă te întrebi care vor fi costurile de reparații, este bine să afli că vei putea asigura durata de funcționare a acoperișului și vei putea evita costurile de reparație din cauza uzurii premature a materialului.
Un acoperiș metalic poate fi utilizat pentru construcții private de cabane, clădiri cu mai multe etaje în scopuri rezidențiale și comerciale, facilități de vânzare cu amănuntul și depozite, clădiri bazate pe structuri prefabricate. Oricare dintre aceste cazuri, permite utilizarea țiglei metalice Bilka ca material de acoperiș de calitate la un preț accesibil.

Sursă foto: freepik

Top 3 Mituri Despre Țigla Metalică

Ca orice produs popular, și țigla metalică este supusă miturilor constructorilor. Totuși, se dovedește că aceste mituri sunt ușor de distrus. De fapt, se dovedește că țigla metalică are adevărate avantaje.

Mitul nr. 1. Țigla metalică este scumpă

Țigla metalică este cel mai bun tip de acoperiș dintre toate materialele în ceea ce privește raportul preț/calitate. Spre deosebire de alte materiale care par a fi mai ieftine, nu își pierde aspectul la soare și chiar și după zeci de ani arată la fel de calitativ.
Țigla metalică Bilka de exemplu, te servește timp de mulți ani, deoarece este de înaltă calitate, durabilă și nu necesită reparații. Durata de viață a acestui material este atât de mare, încât costul țiglei metalice Bilka va fi amortizat în doar câțiva ani.

Mitul nr. 2. Un acoperiș metalic face mult zgomot atunci când plouă

Dacă acoperișul este montat corect de specialiștii Bilka, atunci nimic nu va produce zgomote și zdrăngănit. Dacă țigla metalică este așezată incorect, atunci va face cu adevărat zgomot. Și cu toate acestea, izolația termică poate reduce nivelul de zgomot. Este necesar să se calculeze cu precizie pasul și să se fixeze corect țigla metalică, folosind numărul maxim posibil de șuruburi autofiletante pe 1 mp, conform instrucţiunilor.
Ţigla metalică de înaltă calitate, pregătirea corectă a acoperișului și montarea profesională a țiglei metalice, sunt o garanție că locuința ta nu se va transforma într-o orchestră sub acțiunea vântului și a ploii. Dacă zgomotul ar fi un dezavantaj semnificativ, țigla metalică Bilka nu ar fi atât de populară în rândul consumatorilor.

Mitul nr. 3. Exfolierea vopselei de pe țigla metalică

Dacă producătorii nu au urmat tehnologia corectă în timpul fabricării țiglei metalice și nu au utilizat materie primă de cea mai bună calitate de la combinatele recunoscute pentru materia primă produsă, vopseaua se va desprinde cu adevărat. Dar, dacă vei cumpăra țiglă metalică Bilka acest lucru nu se poate întâmpla. Chiar și cel mai ieftin material de la producătorul de top Bilka, te servește excelent, și mult mai mult decât perioada de garanție declarată, deoarece totul este realizat conform noilor tehnologii și sub controlul strict al producătorului.

Popularitatea țiglei metalice pentru acoperișuri, se datorează prezenței numărului mare de avantaje. Simplitatea și ușurința de instalare sunt unele dintre cele mai importante avantaje. Țigla metalică Bilka este rezistentă la influențele negative și oferă capacitatea de a fi utilizată în orice condiții climatice. De asemenea, un avantaj important este estetica, atractivitatea acoperișului, care poate schimba în bine aspectul exterior al casei. Și încă un avantaj incontestabil, este raportul calitate/preț acoperiș Bilka.

Sursa foto: Freepik

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri