Executorii judecătorești scot la licitație o vilă nefinisată din localitatea Nisipari, județul Constanța. Prețul de pornire al licitației este de 221.338,00 lei (aproximativ 45.000 Euro), reprezentând jumătate din prețul de evaluare, conform anunțului făcut pe pagina de Facebook Licitații în executare silita și în procedura de insolventa .

Pentru mai multe detalii și programări pentru vizionare puteți apela numărul 0745 098 840.

Proprietate scoasă la licitație se află în localitatea Nisipari, str. Tineretului, nr. 6, județul Constanța. Licitația va avea loc pe data de 02 Noiembrie, începând cu ora 10.00. Prețul de pornire al licitației este de 221.338,00 lei (aproximativ 45.000 Euro), reprezentând jumătate din prețul de evaluare.

Caracteristici proprietate:

  • Lotul nr. 1, cu un teren intravilan de 728 mp și o casă cu regim de înălțime P+1E. Casa are o suprafață de 95 mp + aneză de 15 mp.
  • Lotul nr. 2, cu un teren intravilan de 273 mp, categorisit ca curți construcții, și o casă în proporție de 80%, cu o suprafață de 58 mp

O proprietate executată silit de către o bancă sau o instituţie a statului, prin intermediul unui executor judecătoresc, poate fi achiziţionată la un preţ mult mai mic decât cel de piaţă. Bunurile executate silit sunt scoase la licitaţie de mai multe ori, până când sunt vândute.

Sursa foto: Facebook/ Licitații în executare silita și în procedura de insolventa

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri