Dezvoltatorul a achizitionat terenul din nordul Bucurestiului contra sumei de 4,7 milioane euro si urmeaza sa construiasca un complex de locuinte cu o suprafata totala de 15.000 metri patrati.

"Terenul achizitionat se afla la o distanta maxima de zece kilometri de centrul orasului si este ideal dezvoltarii de proiecte rezidentiale", au declarat reprezentantii companiei elene.

Lamda Development este prezenta pe piata din Romania din anul 2003. Compania are in portofoliu un un complex rezidential, Lakeview Condominium, cu circa 100 de apartamente in Bucuresti, valoarea investitiei ridicandu-se la 20 milioane dolari.

Citeste si:

Lamda Development a achizitionat la inceputul anului prin intermediul subsidiarei romanesti, 90% din actiunile companiei cipriote Robies Services, care dezvolta un centru logistic in zona de Vest a Bucurestiului. Tranzactia s-a ridicat la 2,6 milioane euro, iar proiectul este estimat la 23 milioane euro.

Compania dezvolta in capitala si un imobil de birouri cu o suprafata construita de 6.700 de metri patrati, care urmeaza a fi finalizat la sfarsitul anului. Lamda Development este listata la bursa din Atena si este specializata in investitii, dezvoltare si management in domeniul imobiliar.