Grecii de la Eurobank Properties vor plati 26 mil. euro pentru o cladire din Capitala

Grupul grec de investitii imobiliare Eurobank Properties a anuntat ca va cumpara cu 26,25 milioane de euro cladirea de birouri Eliade Tower, situata in nordul Bucurestiului.

Eliade Tower este o cladire de birouri situata in apropierea Patinoarului Floreasca la intersectia strazilor Mircea Eliade si Calea Floreasca, pe un teren de 4 000 mp, compusa din subsol, parter si zece etaje, avand un spatiu de inchiriat de aproximativ 800 mp/nivel.

Spatiul total de inchiriat este de 9.704 metri patrati, iar tranzactia este a treia pe care Eurobank Properties o realizeaza in ultimele luni in Balcani.
Eurobank a mai precizat ca in momentul de fata cladirea este inchiriata unor firme romanesti si internatioanle, iar anul trecut a fost renovata.
Investitia va fi finantata din fondurile companiei, dar si prin credite, au precizat reprezentantii companiei grecesti.

Grupul grec de investitii imobiliare Eurobank Properties anunta la sfarsitul lunii iulie ca se afla aproape de finalizarea unei tranzactii imobiliare in Romania, in valoare de aproape 40 milioane euro. Eurobank Properties este divizia de investitii imobiliare a celei de-a treia banci din Grecia, EFG Eurobank.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri