Compania de consultanta imobiliara Eurisko a lansat luna aceasta un nou proiect rezidential, Estia Residence, care va fi dezvoltat in Bucuresti, in apropiere de Lacul Tei si va include 79 de apartamente, au anuntat reprezentantii companiei.

Estia Residence este un complex rezidential cu un total de 79 de apartamente, care va fi ridicat pe o suprafata de teren de 1.941 metri patrati in vecinatatea a Lacului Tei. Complexul este structurat pe 15 niveluri cu tot cu parter si trei niveluri de subsol, din care doua pentru garaje si unul pentru spatii anexe. Etajele curente includ apartamente cu doua pana la patru camere, realizate pe unul sau pe doua niveluri (duplex).

"Estia Residence se afla in apropierea centrelor comerciale Carrefour, Selgros, Metro, Bricostore, Ikea si la 10-15 minute de aeroporturile internationale Henri Coanda si Aurel Vlaicu. Accesul spre Estia Residence se face dinspre B-dul Barbu Vacarescu si B-dul Lacul Tei cu acces din strazile Tuzla si Gheorghe Serban", a precizat key account manager, Residential Sales Eurisko, Octavian Gilmeanu.

Eurisko Consulting a fost fondata in 1997 la Bucuresti si are in prezent circa 100 de consultanti la nivel national.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Firea: Apa calda, livrata la parametri normali. Opozitia o contrazice