Primul hotel de cinci stele din judetul Timis si-a inceput activitatea de duminica si este situat in localitea Sacalaz, intr-o zona rezidentiala, la 10 minute de Timisoara si 20 de minute de Aeroportul International “Traian Vuia”, scrie NewsIn.

Hotelul Elysee, a carui constructie a durat ani, se intinde pe o suprafata de 6.500 de mp, iar investitia declarata la primarie se ridica la un miliard si jumatate de euro.

“Avem 20 de camere, cu servicii la camera, plasma, frigider, seif, mobila baroc, semineu, pivnita de vinurim frantuzesti, centru SPA, sali de conferinta, piscina exterioara cu mozaic, jacuzzi”, a declarat , potrivit NewsIn, investitorul englez al hotelului. Chiria unei camere pe noapte costa intre 120 si 540 de euro. Se afla la 10 minute de centrul Timisoarei, cu masina, si la 20 de minute de Aeroport.

Locatia a fost aleasa pentru spatiul pus la dispozitie. “Se afla chiar in centrul Sacalazului, am avut spatiu. Nu poti construi la Timisoara cu fantani arteziene, terase, statui, coloane, cascade si gradini, pentru ca nu ai unde”, a mai spus investitorul.

Hotelul Elysee a fost amenajat pe locul fostei Case Parohiale catolice din Sacalaz.

“Investitia aduce un miliard pe an la bugetul localitatii, din impozite si constructia terenului si 30 de locuri de munca”, a declarat primarul Sacalazului, Ilie Todasca.

Investitorii sunt englezi, iar investitia totala se ridica la un miliard si jumatate de euro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Un dezvoltatori imobiliar a donat 100.000 euro pentru lupta contra coronavirus
Setari Cookie-uri