Danos activeaza de 40 de ani in Cipru, iar in Grecia de peste 10 ani, avand patru birouri in Atena, Salonic, Nicosia si Limassol, cu 60 de angajati. Compania va aduce in cadrul aliantei Atisreal gama sa variata de servicii incluzand Investitii, Tranzactii – inchirieri si vanzari, Consultanta si Evaluari, atat pentru proprietati comerciale, cat si rezidentiale.

Potrivit presedintelui Atisreal, Henri Faure, aceasta asociere se integreaza in strategia de extindere la nivel international atat a Atisreal, cat si a companiei mama, BNP Paribas Real Estate. "Atisreal este interesat sa isi extinda reteaua pe piete noi aflate in plina dezvoltare, iar acest parteneriat demonstreaza aceasta strategie", a declarat joi presedintele Atisreal.

De la inceputul anului 2008, Atisreal si compania mama BNP Paribas Real Estate au achizitionat sau au creat noi subsidiare si aliante cu companii din Romania, Rusia, Ucraina, Dubai, Bahrain si India.

Citeste si:

In Romania, Atisreal, divizia imobiliara parte a grupului francez BNP Paribas, a achizitionat compania Cornerstone International, unul dintre primi cinci jucatori pe piata de profil si succesoarea firmei care a detinut licenta CB Richard Ellis in Romania, urmand astfel sa functioneze cu un birou propriu in tara noastra. Noua companie va activa in piata imobiliara din Romania pe segmentele de office (birouri), rezidential, retail, industrial si terenuri. Cornerstone a activat timp de sapte ani (n.red. pana in vara anului trecut) ca francizor al companiei CB Richard Ellis, iar in 2007 a inregistrat o cifra de afaceri de trei milioane de euro, in timp ce portofoliul de clienti s-a dublat.

Atisreal detine peste 65 de birouri in Europa, Orientul Mijlociu, India si Statele Unite, dar a incheiat si partaneriate cu mai multe companii din America si Asia. Compania franceza are un numar de 2.400 de angajati si a inregistrat in 2007 o cifra de afaceri de 431 milioane euro.