Compania de consultanta imobiliara Colliers International a anuntat ieri inchirierea integrala a cladirii de birouri Premium Plaza, situata in zona Piata Victoriei si dezvoltata de Premiumred, divizia de dezvoltari imobiliare a Investkredit din cadrul grupului Volksbank.

Cel mai important chirias al Premium Plaza este compania de consultanta si audit Ernst & Young, care a inchiriat sase etaje din cele 15. Imobilul este amplasat la intersectia Bulevardului Nicolae Titulescu cu Strada Dr. Iacob Felix si are suprafata inchiriabila de 8.645 de metri patrati.

„Ne-am ocupat de inchirierea a 90% din America House, Calea Victoriei 145, Dr. Felix 87 si Buzesti 85, asa ca suntem foarte familiarizati cu zona. Cand am inceput sa purtam discutiile cu proprietarul , am promis ca in prima zi in care cladirea se va afla la vanzare, va fi inchiriata in totalitate", a declarat Horatiu Florescu, vicepresedintele Colliers si agentul exclusiv de inchiriere a Premium Plaza.

Valoarea investitiei in Premium Plaza a fost de 20 milioane de euro, cladirea fiind estimata in prezent la aproximativ 40 milioane de euro.

Premiumred mai are in dezvoltare si o cladire de birouri situata in zona Buzesti, Premium Point Building, care va fi finalizata in martie - aprilie 2009, avand o suprafata totala de 6.500 mp.

Premiumred are activitati in Europa Centrala si de Sud Est, in Bosnia, Bulgaria, Croatia, Cehia, Ungaria, Italia, Polonia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia si Ucraina. In prezent, compania dezvolta 10 proiecte de birouri si spatii de vanzare-desfacere in Praga, Varsovia, Budapesta, Bratislava si Bucuresti.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Onofrei: Ne vom adapta la ceea ce reprezintă noul normal în piața imobiliară
Setari Cookie-uri