Arco Invest, filiala din Bulgaria a companiei imobiliare estoniene Arco Vara, a semnat un acord de imprumut pentru 15,5 milioane euro, cu scopul de refinantare, din cauza datoriilor contractate pentru construirea proiectului mixt Boulevard Residence din centrul Sofiei, potrivit propertywise, citat de NewsIn.

Se asteapta ca proiectul sa fie finalizat in toamna anului 2009. Investitia totala este de peste 20 de milioane de euro, potrivit dezvoltatorilor. Noul imprumut al companiei a fost contractat de la Piraeus Bank Bulgaria.

Boulevard Residence este cel de-al doilea proiect al companiei Arco Invest din capitala Bulgariei, va avea o suprafata construita de 24.700 mp si va include 12.000 mp de spatii rezidentiale, 6.100 mp spatiu comercial si doua nivele subterane. Dezvoltatorul estonian Arco Vara a achizitionat terenul din Sofia inca din vara anului trecut.

Arco Vara detine de asemenea un lot de teren din complexul rezidential Manastirski Livadi, in urma unei investitii de opt milioane euro. Compania are ca scop construirea de cladiri rezidentiale si de birouri pe o suprafata construibila de 35.000 de metri patrati. Proiectul de 24 milioane euro urmeaza sa fie terminat in urmatorii trei ani.

Arco Real Estate a fost infiintata inca din octombrie 2006, fiind detinuta de firmele Arco Vara, unul dintre cele mai importante grupuri din domeniul imobiliar din tarile baltice, si IPC Real Estate, societate internationala de investitii imobiliare.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
De 20 de ani in Romania: Interviu onest cu "un american romanizat"