In urma extinderii, inceputa in luna iunie a acestui an, suprafata construita a mall-ului a crescut de la 34.000 mp la 38.000 mp. Zona de food- court s-a marit cu doua noi restaurante, iar brandurile concernului INDITEX (Zara, Bershka, Pull and Bear, Stradivarius si Oysho) vor fi prezente pentru prima data in Iasi cu peste 3.500 mp de magazine.

” Unul din principalii factori care au dus la extinderea mall-ului este transformarea obiceiurilor de consum ale clientilor si dorinta noastra de a adopta concepte menite sa transforme mall-ul intr-o experienta complexa de shopping”, a declarat Emilian Feraru, Managerul Iulius Mall Iasi.

Potrivit reprezentantilor Iulius Mall, odata cu finalizarea lucrarilor de extindere a mall-urilor, traficul anual de clienti va creste cu aproximativ 15%, ajungand la sapte milioane de cumparatori anual.

Iulius Mall a fost inagurat in anul 2000 , acesta fiind al doilea proces de extindere, in urma caruia suprafata inchiriabila s-a marit de la 20.000 mp la 23.000 mp. Centrul comercial a avut o suprafata initiala de 19.000 mp, insa in anul 2005 a intrat intr-un proces de extindere evaluat la 15 milioane de euro, in urma caruia suprafata mall-ului a crescut la 34.000 mp

Citeste si:

Iulius Mall Iasi a incheiat anul 2007 cu o cifra de afaceri de 60 milioane de euro.

Reteaua de mall-uri Iulius este alcatuita din Iulius Mall Iasi, Iulius Mall Timisoara (inaugurat in 2005), Iulius Mall Cluj (deschis anul trecut) si Iulius Mall Suceava, care urmeaza sa fie deschis pe15 noiembrie.

SC Iulius Group SRL a fost infiintata in anul 1991 de catre omul de afaceri iesean Iulian Dascalu.