Xerox Romania are un nou sediu

Compania Xerox Romania are un nou sediu localizat in cladirea de birouri Floreasca Business Park, dezvoltata de catre Portland Trust. Xerox a inchiriat aici o suprafata de 1.930 mp, la etajul al saselea, pentru o perioada de cinci ani.
In aceasta cladire isi vor desfasura activitatea angajati ai tuturor departamentelor ce relationeaza cu clientii si partenerii, si departamentele administrative. La suprafata sediului se adauga locurile de parcare si un spatiu pentru Arhiva, de 70 mp.

La sfarsitul lunii aprilie, compania Mars Romania a anuntat ca si-a mutat sediul pe Calea Floreasca nr. 169A. Proiectul Floreasca Business Park a fost dezvoltat de catre Portland Trust, cunoscut pe piata locala pentru proiectele de birouri Opera Center si Bucharest Business Park.

Floreasca Business Park (foto) are o suprafata inchiriabila de 35.000 mp, printre chiriasi mai numarandu-se companiile: Abbott, ABB, Agip, Colliers, DHL, Holcim, Honeywell, L`Oreal, Regus si Oracle, acesta din urma fiind cel mai mare chirias, cu 7.400 mp inchiriati.

Xerox Romania si Republica Moldova este subsidiara companiei Xerox, avand o activitate pe piata locala de 40 de ani.Alaturi de cei sase distribuitori, 27 de concesionari si peste 180 de reselleri autorizati, Xerox Romania si Republica Moldova ofera solutii, echipamente si media de tiparire pentru administrarea a documentelor.Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Setari Cookie-uri