Compania de consultanta imobiliara Jones Lang LaSalle si-a lansat divizie de property management in zona central si est europeana (CEE), inclusiv Romania, numind trei noi manageri: Roman Skowroński si Virginie de Baere, responsabili de promovarea serviciilor in zona CEE, si Judit Rohonyi, care va coordona departamentul de property management in Ungaria.

“In ultimul an, am analizat foarte atent sectorul de property management in Europa Centrala si de Est. Am ajuns la concluzia ca este o piata fragmentata, iar calitatea serviciilor difera de la o tara la alta. Am decis ca exista oportunitatea sa construim o noua linie de servicii, la nivel regional, care sa protejeze si sa creasca valoarea portofoliului imobiliar detinut in regiune de catre clientii nostri”, a declarat John Duckworth, director regional CEE al Jones Lang LaSalle.

Roman Skowroński (foto), seful departamentului de property management in CEE, are cu biroul in Varsovia si este responsabil de implementarea serviciilor de property management, dezvoltarea echipei si generarea cresterii in intreaga zona CEE.

Anterior, Skowroński, in calitate de director operational si de portofoliu al CEFIC, a fost responsabil de managementul a 14 centre comerciale din Polonia, detinute de catre CEFIC sau apartinand unor terte companii.

In aceasta functie, el a avut sub administrare peste un milion mp de spatii comerciale (560.000 mp suprafata inchiriabila), o echipa de 40 de angajati si managementul a 1.200 contracte de inchiriere, care produceau o chirie anuala de 56 milioane de euro.

Virginie de Baere, sefa departamentului de property management spatii birouri in CEE, cu biroul in Varsovia, va fi subordonata lui Roman Skowroński si va coordona la nivel regional serviciile de property management dedicat spatiilor de birouri. Virginie de Baere a condus departamentul de property si asset management al companiei britanice Knight Frank, in cadrul biroului din Varsovia.

Alaturi de cei doi va lucra Judit Rohonyi, in calitate de sefa a departamentului de property management din Ungaria. Anterior, Rohonyi a facut parte din echipa de inchirieri spatii comerciale a biroului Jones Lang LaSalle din Ungaria.

Jones Lang LaSalle a mai anuntat numirea lui Kamil Lubiejewski in functia de director financiar si de operatiuni la nivelul Europei Centrale si de Est, el urmand sa consolideze operatiunile financiare la nivel regional.

Jones Lang LaSalle este una din cele mai mari companii de consultanta imobiliara din piata locala, cu o cifra de afaceri de 2,78 milioane de euro in anul 2008. Biroul din Romania este condus de Thierry Delvaux, cel care coordoneaza si biroul din Ungaria.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
JLL: Urmeaza tranzactii mari, dar investitorii sunt inca reticenti