Divizia imobiliara a Altex a avut un profit de 5,9 mil. lei la noua luni

Cometex Bucuresti (COXE), divizia imobiliara a retailerului IT&C Altex Romania, a raportat in primele noua luni din acest an un profit net de circa 5,9 milioane lei (1,4 milioane euro), in crestere cu 35%, in contextul in care afacerile au avansat de peste doua ori fata de perioada similara din 2008.
Compania obtinuse in primele trei trimestre ale anului trecut un castig net de 4,37 milioane lei.

De asemenea, cifra de afaceri a Cometex a urcat puternic in perioada ianuarie - septembrie 2009, de la 9,94 milioane lei, pana la 19,78 milioane lei (4,67 milioane euro), conform NewsIn.

Cometex trebuia sa fuzioneze in acest an cu Altex Romania, dar fuziunea a fost anulata in adunarea actionarilor din 10 septembrie. Firma din domeniul imobiliar este controlata in proportie de 96,87% de Altex Romania.

Actionarii Altex aprobasera la finalul lunii aprilie fuziunea de principiu cu Cometex Suceava, situatie in care actiunile sale ar fi fost retrase de la tranzactionare, de pe piata Rasdaq. Actiunile Cometex se tranzactioneaza la categoria de baza a pietei Rasdaq, sub simbolul COXE. Firma are un capital social de 932.832 lei, divizat in 373.133 de actiuni, cu o valoare nominala de 2,50 lei.

Cometex are o valoare de piata de 37,31 milioane lei (8,88 milioane euro), aferenta cotatiei de100 lei/actiune, stabilita in sedinta bursiera din 3 decembrie.

Cometex Suceava vrea sa garanteze credite de peste 11 mil. euro ale Altex


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Expat: Pandemia a impus în mediul de business o nouă eră, forțată
Setari Cookie-uri