Veniturile din chiriile nete, dupa deducerea cheltuielilor, incasate de proprietarii Militari Shopping Center (foto) au fost de 5,7 milioane de euro in 2009. La deschiderea din luna aprilie a anului trecut, oficialii companiei estimau venituri de 8,6 milioane de euro pentru anul 2009.

Parcul de retail Militari Shopping Center, amplasat in vestul Bucurestiului, a fost deschis in primavara anului trecut, in urma unei investitii de 75 milioane de euro, printre chiriasi numarandu-se Deichmann, Decathlon, C&A, Humanic, Takko, Auchan si New Yorker.

Proiectul a fost extins in toamna anului trecut, dupa o investitie de 6,5 milioane de euro, iar suprafata inchiriabila a crescut la 53.100 mp.

Valoarea proiectului a urcat la 78,8 milioane de euro, in timp ce gradul de ocupare a coborat la 99,61%, potrivit raportului anual al Atrium.

Printre chiriasii parcului de retail se mai numara Hervis, Leonardo, dm, adidas, Media Galaxy, Domo, Kenvelo, Orsay, Sephora si Kiabi.

Militari Shopping Center a fost dezvoltat Land Development Proiect, parte a grupului Atrium European Real Estate Limited, iar inchirierea spatiilor a fost asigurata de Krammer & Wagner Project Development.