Cinnamon Bake&Roll, compania care detine franciza pentru brutariile americane Cinnabon, a deschis doua locatii in centrul comercial AFI Palace Cotroceni, in urma unei investitii de 250.000 euro si vrea atinga pana la sfarsitului anului afaceri de 500.000 euro prin intermediul celor doua unitati.
„Brutaria Cinnabon va fi prezenta in Mega Fun prin intermediul a doua locatii, rezultat al unei investitii de 250.000 euro. Cifra de afaceri pe care Cinnamon Bake&Rollestimeaza sa o atinga prin intermediul celor doua locatii pana la sfarstul anului este de 500.000 euro”, se arata in comunicatul AFI Palace Cotroceni.

Fondat in Seattle, in 1985, brandul are peste 600 de locatii in franciza din 30 de tari din intreaga lume. In prezent, ocupa pozitia de lider la nivel mondial in randul producatorilor de rulouri cu scortisoara.

Lantul international de brutarii Cinnabon se afla in Romania din octombrie 2009, iar pana in prezent a inaugurat 5 locatii, doua in Baneasa Shopping City, una in Sun Plaza si doua in AFI Palace Cotroceni.

AFI Palace Cotroceni are o suprafata inchiriabila de 76.000 mp si a necesitat o investitie totala de 300 milioane de euro, fiind dezvoltat de AFI Europe, parte a grupului Africa Israel. Proiectul include 250 de magazine, 2.500 de locuri de parcare, un hypermarket Real deschis non-stop, 20 de sali de cinema, primul IMAX din Romania si un patinoar de aproximativ 1.000 mp.
Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Programul magazinelor de sarbatori pentru ultimele cumparaturi
Setari Cookie-uri