Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, se află vineri la Institutul "Matei Balş" din Capitală, unde în cursul dimineţii a izbucnit un incendiu la parterul unui corp de clădire.

"Pacienţii sunt evaluaţi. Până acum au fost transferaţi la "Victor Babeş" patru pacienţi. După informaţiile mele, cu siguranţă vor fi şi alte transferuri. Pacienţii sunt evaluaţi în acest moment în camera de gardă la "Matei Balş". Este clar că este o problemă şi vorbim despre institutul cel mai bine finanţat din această ţară. De asemenea, vorbim despre spitalul care a tratat, sunt două spitale mari în Bucureşti care au tratat, foarte mulţi pacienţi, au fost folosite la capacitate până astăzi. (...) În acest moment, nu am decât informaţiile acestea că există trei decese deja", a afirmat ministrul, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, precizând că situaţia este evaluată şi vor fi luate toate măsurile, conform Agerpres.ro.

Raed Arafat a precizat că patru persoane au decedat în urma incendiului izbucnit la un pavilion al Spitalului ”Matei Balș” din Capitală, fiind declanșat planul ”roșu”. Potrivt ISUBIF, în clădire erau aproximativ 100 de persoane, pacienții răniți au fost preluați de ambulanțe SMUR,

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri