Dr. Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumofzitiologie ”Marius Nasta” consideră că România este în valul 3 al pandemiei de COVID-19, însă situația din acest moment trebuie privită și din perspectiva campaniei de vaccinare și a modului în care aceasta evoluează.

”Suntem în valul 3. Numărul de cazuri și presiunea, cel puțin la Institutul De Pneumofzitiologie Marius Nasta, este în creștere în ceea ce privește internările. Însă, acest lucru trebuie privit și din perspectiva persoanelor care vor să se vaccineze și a campaniei care se desfășoară cu rezultate bune în România”, precizează Mahler într-o intervenție la postul de televiziune Digi24.ro.

Ea consideră că nu putem evita acest val trei și că urmează câteva luni dificile în care toți românii vor trebui să respecte regulile.

”Cu siguranță ne vom mobiliza și vom depăși această situație. Imunizarea populației nu este în acest moment la valoarea la care să ne ofere confortul unei vieți care să asigure o normalitate. Este extrem de important să ajungem în punctul acela, pe care îl putem atinge dacă vom continua să ne vaccinăm și vom crește ritmul”, explică Mahler, care punctează faptul că ar trebui să fim mulțumiți de modul în care evoluează campania de vaccinare, meritul fiind atât al celor care au organizat cât și al populației care a înțeles nevoia de vaccinare.

Autoritățile au anunțat că astăzi, 3 martie, va fi vaccinată persoana cu numărul un milion în România. Până pe data de 2 martie, pe teritoriul României au fost confirmate 808.040 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, iar 20.509 persoane au decedat.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri