Şase din cele şapte cluburi World Class România, închise temporar de Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului (ANPC), au fost redeschise, după remedierea deficienţelor, conform Agerpres.

"În acest moment, şase din cele şapte cluburi închise au fost redeschise, cinci dintre ele fiind funcţionale încă de luni, 19 februarie, iar al şaselea de marţi, 20 februarie. Ultimul club închis temporar, World Class Lujerului, va fi redeschis luni, 26 februarie", se arată într-un comunicat al companiei, transmis AGERPRES.

Comisarii de la Protecţia Consumatorilor au propus, recent, închiderea temporară pentru o perioadă de 6 până la 12 luni în cazul a trei locaţii ale World Class România SRL din Capitală, din cauza neregulilor constatate în urma controalelor efectuate la 19 puncte de lucru ale operatorului.

Punctele de lucru propuse pentru închidere sunt situate în Calea 13 Septembrie nr. 90, sector 5, Str. Barbu Văcărescu nr. 164A, sector 2, şi Bd. 1 Decembrie 1918 nr. 33A, sector 3.

World Class România este liderul de piaţă al industriei româneşti de sănătate, fitness şi wellness, având un număr total de 45 de cluburi de sănătate şi fitness şi 23 de piscine în întreaga ţară, cu peste 76.000 de membri.

Proprietarul World Class Romania, Vectr Holdings, este o companie de investiţii parte a Conglomeratului African Industries. În România, Vectr Holdings deţine companii în domeniul agrobusiness-ului, distribuţie de echipamente şi maşini agricole, dezvoltare şi investiţii imobiliare şi în industria sănătăţii şi fitness-ului.

Sursa foto: World Class

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri