Cine este viitorul ministru al Transporturilor

Alexandru Nazare (31 de ani), mana dreapta a Ancai Boagiu in calitate de consilier la Ministerul Integrarii Europene, ar putea fi viitorul Ministru al Transporturilor.

Nazare a intrat in administratia publica in 2005 la Ministerul Integrarii Europene, iar in 2007 a devenit consilier PDL la Parlamentul European.

Un an mai tarziu a fost numit europarlamentar, iar in 2009 a fost consilier parlamentar in cabinetul europarlamentar Theodor Stolojan.

Intre octombrie 2009 si aprilie 2010, Nazare a avut functia de subsecretar de stat in Departamentul de Afaceri Europene.

Urmatoarea functie a fost intre aprilie 2010- noiembrie 2010 la Ministerul Finantelor Publice ca secretar de stat.

Din noiembrie 2010 si pana in prezent, Nazare este secretar de stat in Ministerul Transporturilor si Infrastructurii, fiind sub conducerea lui Anca Boagiu.

Alexandru Nazare s-a nascut la 25 iunie 1980, in Onesti, a urmat Colegiul National "Alexandru-Ioan Cuza" din Focsani si a absolvit Scoala Nationala de Stiinte Politice si Administrative din Bucuresti.

Potrivit declaratiei de avere, Nazare are doua conturi ING cu o suma totala de circa 42.000 de euro, neavand case, terenuri sau masini.

Sursa foto: alexandrunazare.wordpress.com


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri