Un medic de la Sectia de Obstetrica si Ginecologie a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta (SCJU) Arad a fost retinut, in urma unei descinderi care a avut loc in noaptea de marti spre miercuri la spital,medicul fiind reclamat de o pacienta ca i-a cerut o mie de lei pentru o operatie de cezariana, scrie Mediafax.

Procurorul Codrin Gavra de la Parchetul Tribunalului Arad a declarat, miercuri, ca descinderea la Sectia de Obstetrica si Ginecologie a SCJU Arad a avut loc in urma unei reclamatii depuse de catre o pacienta care avea nevoie de o operatie de cezariana, pentru care medicul vizat i-ar fi cerut o mie de lei.

Conform sursei citate, in acest caz cezariana era optiunea recomandata pentru a nu fi periclitata viata pacientei si a copilului, iar operatia trebuia facuta gratuit in spital.

La actiune au participat procurori si ofiteri DGA, care au verificat inclusiv autoturismul medicului, parcat in curtea spitalului.

Interventia anchetatorilor a avut loc dupa operatia de cezariana, care a durat trei ore, si dupa ce pacienta i-ar fi platitmedicului suma pretinsa.

Citeste si:
Dancila vrea sa permita montarea retelelor 5G in ariile protejate
Guvernul Dancila vrea sa...

In urma cercetarilor, procurorii au decis retinerea medicului, care este audiat si ar putea fi propus judecatorilor pentru arestare preventiva pentru luare de mita.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Minzatu: Mai putini bani de la UE pentru drumurile din Romania