Presedintele Traian Basescu a semnat, marti, decretele si deciziile de eliberare din functie pentru consilierii prezidentiali Sebastian Lazaroiu, Daniel Funeriu, Virgil Paunescu, Adrian Radulescu si Gabriel Berca, si pentru consilierii de stat Maria Bitang, Raluca Boboc si Daniel Moldoveanu.

Potrivit unul comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale, presedintele Traian Basescu a semnat eliberarea din functie, incepand cu data de 1 februarie, a consilierilor prezidentiali Gabriel Berca, Adrian Radulescu, Sebastian Lazaroiu, Virgil Paunescu, Daniel-Petru Funeriu.

Presedintele a mai semnat deciziile pentru eliberarea din functie a consilierilor de stat Maria Bitang, Raluca Boboc si Daniel-Andrei Moldoveanu, tot incepand cu data de 1 februarie.

Surse politice declarau, potrivit Mediafax, ca mai multi consilieri de la Cotroceni printre care Adrian Radulescu si Gabriel Berca ar putea sa demisioneze pentru a se inscrie in Partidul Miscarea Populara.

Informatiile in acest sens au fost vehiculate in contextul in care Curtea de Apel Bucuresti urmeaza sa se pronunte in zilele urmatoare in cazul apelului privind inregistrarea Partidului Miscarea Populara.

Citeste si:
Scandal intre USR si PLUS
Scandal intre USR si PLUS pe...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si