Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, a fost invinsa, sambata, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-4, de Maria Sarapova, locul 6 WTA si cap de serie numarul 5, in sferturi la Cincinnati. Dupa infrangerea suferita, Simona Halep a declarat ca la urmatorul meci vrea sa fie mult mai agresiva.

"Pentru data viitoare imi doresc sa fiu mult mai agresiva", a declarat Halep, dupa meciul cu Sarapova, conform site-ului oficial al turneului de la Cincinnati. Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, a fost invinsa, sambata, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-4, de rusoaica Maria Sarapova, locul 6 WTA si cap de serie numarul 5, in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati, relateaza Mediafax.

Aceasta a fost cea de-a cincea infrangere suferita de Halep in fata Mariei Sarapova, din tot atatea partide disputate. Prima intalnire dintre cele doua sportive a avut loc in turul doi al turneului de la Indian Wells din 2012, Sarapova castigand cu scorul de 6-3, 6-4. In acelasi an, dar in primul tur de la Beijing, Sarapova s-a impus cu scorul de 7-5, 7-5. In primavara acestui an, Maria Sarapova a castigat finala turneului de la Madrid, scorul fiind 1-6, 6-2, 6-3, iar apoi s-a impus in finala la Roland Garros, scor 6-4, 6-7 (5), 6-4.

Calificarea in sferturile de finala este recompensata la turneul de la Cincinnati cu un premiu de 64.170 de dolari si cu 190 de puncte WTA. La editia trecuta, Halep, locul 25 WTA atunci, a atins tot faza sferturilor de finala, fiind eliminata de Serena Williams, cu scorul de 6-0, 6-4. Sportiva din Constanta avea de aparat 225 de puncte la turneul american. Simona Halep va participa saptamana viitoare la turneul Premier de la New Haven, unde este detinatoarea trofeului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri